Ajankohtaista

Kelkkatapaht0

 

 

Jäsenmaksut!

 

Jäsenmaksut!

Jäsenmaksua maksaessa muistakaa laittaa viestikenttään yhteystiedot (sisältäen myös sähköposti ja puhelinnumero), useammalta jäseneltä puuttuu yhteystiedot ja ilmeisesti osalla on salatut yhteystiedot niin emme saa niitä tarrojen lähettämistä varten mistään, jos olet jo maksanut jäsenmaksun ja yhteystiedot jäivät puuttumaan voi asiasta olla yhteydessä puh. 0443114141 tai savitaipaleenmkk@gmail.com

 

 

Reitistömuutokset!

 

Hepoharjussa (Rautjärven lenkki) Kyynelmyksen ja Rautlammen välillä on uramuutos, ura on merkattu ja kelkalla ajettu jälki uuden linjauksen mukaan. Uusi ura kulkee niin että jyrkähkö/vaativa mäki poistuu ja ura osuus olisi turvallisempi.

 

Lavikanlahdella vanha ura joka kulki nykyistä Akkakalliontietä on muutettu niin että pellon liittymästä ajetaan pellolle ja peltoja pitkin linjan alla kohti Otamoinsalmea. Peltojen jälkeen jatketaan linjojen alla aina Otamoinsalmeen asti.

 

Virmajärvi-Kuolimo (Mikkelin suunta) Mustajärvellä urastomuutos. Uusi ura kulkee Patasenlahden päästä pelloille, Vehkolammentien yli ja peltoja pitkin Toivolantielle. Toivolantietä n.1km josta vanha uran pohja tulee vastaan. Alueella hevosia joten varovaisuutta Toivolantiellä ajettaessa.

 

 

Huom!

 

Seon ja järvitaipaleen välisellä uraosuudella, lähellä Varpusentietä on enskapolku jälleen käytössä. Talvisaikaan siinä ajetaan spooria, polku kulkee osittain samaa tieuraa jossa myös kelkkaura kulkee. Alueelle tulossa merkit ja pyydetään noudattamaan erityistä varovaisuutta uralla ajettaessa.

 

 

Urastojen avaus!

 

Välttääksemme turhia sanomisia maanomistajien ja naapurikerhojen kanssa toivottaisiin että kerholaiset kelkkailisivat omien kerhojen alueilla kunnes kukin kerho on saanut omat urastonsa avattua, syynä on mahdolliset reittimuutokset kerhojen alueilla jotka eivät ole päivittyneet esimerkiksi Kelkkareitit.fi sivustolle. Tästä johtuen on ajettu "vanhoja" uria joilla ei ole enään lupaa ajaa.

Tämä tuskin kuitenkaan vaikuttaa kenenkään kelkkailuun merkittävästi sillä urastoja poljetaan auki varhaisessa vaiheessa, meidän kerholla voit seurata lisää asiasta Urainfosta sekä Facebookista.

 

 

Rajoitukset!

 

Nopeusrajoitus 20km/h Savitaipaleella Kurkijärvellä Myllylahden puoleisessa päässä, uraosuudella ajetaan lyhyt matka talvikunnossapidettyä tien poh(Karhulantie).

Nopeusrajoituksen alainen osuus merkitty urastolle.

 

 

Some!

 

Seuraa kerhoa nyt myös Instagramissa @savitaipaleenmkk #savitaipaleenmkk ja facebookissa saadaksesi tiedot kerhon viimeisimmistä puuhista niin urilla kuin urien ulkopuolella!